Olie en Balsamico

Tafelzuur en salade horen bij elkaar en bij salade hoort olie en azijn.

In onze winkel hebben wij dan meer dat 40 soorten balsamico’s en oliën. Dus voor ieder wat wils!

Welke olie en/of baslamico bij welke salade?

Vraag in de winkel om advies en proeven mag ook!

Olijfoliën

– Toscaanse olijfolie (1ste koude persing)

– Olijfolie Sitia-Kreta (1ste koude persing)

– Eekhoorntjesbrood

– Rozemarijn

– Witte Truffel (geen aroma!)

– Basilicum

– Citroengras

– Knoflook

– Walnoot

– Provençaalse kruiden

– Mediteraneo

– Madame Jeanette

overige oliën

– Druivenpitolie met Daslook

– Geroosterde Sesam Olie

– Boterolie*

– Cape Malay Spice Oil

– Bravas Olie

– Madame Jeanette Olie

*Boterolie is een blend van olijfolie en raapzaadolie met een aroma.

De olie smaakt als gesmolten roomboter en is te verhitten tot  220º

BAlsamico's

– Bianco

– Invacchiato (Modena)

– Champagne

– Frambozen

– Peer

– Citroen-Lavendel

– Druiven-Vanille

– Vijgen

– Appel-Sinaasappel

– Passievrucht

– Citroen

– Granaatappel

– Sjalotten

– Cranberry

– Vijgen & Dadel Crema

– Mango Crema

– Marula Crema

– Paprika Crema

– Bloedsinaasappel Crema

– Hazelnoot Crema

– Blauwe Bessen Crema