Venkel, koriander, karwijzaad en nootmuskaat en.. al die andere kruiden

Basiskruiden voor tafelzuren zijn mosterdzaad, geelwortel en jeneverbes. Die gebruiken we zelf veel, en wij verkopen ze in de winkel. Daar hebben we veel meer geschikte kruiden op voorraad, zowel met een pittige als een milde smaak. We noemen munt, majoraan, gemberwortel, peterselie, rozemarijn, sereh, venkelzaad, kaneel, zoethout en karwijzaad. En nootmuskaat, oregano, steranijs, tijm, koriander, piment en nog veel meer.

Het gaat hier niet om zakjes met poeder, maar om complete kaneelstokjes, hele serehstengels, volle muskaatnoten en allerlei andere zaden en zaadjes die u zelf grof of fijn kunt vermalen. Met uiteindelijk het resultaat dat ú en uw gasten het beste smaakt.

Copyright © 2013 Kesbeke Realisatie: Effectiv.nl

Bekijk al onze mooie producten: www.kesbeke.nl / www.jonnieenoos.nl