Zuur kan zo heerlijk zijn, zeker van Kesbeke!

Met wat olie en azijn is in de keuken al snel een lekker resultaat te behalen. Maar er kan zoveel méér. Naast de bekende balsamico-azijn, kunt u ook eens kiezen voor appelazijn met zijn frisse smaak. Of neem eens rodewijnazijn. En wat te denken van de aromatische soorten als dragon- of knoflookazijn? Laat uw verbeelding gaan, en probeer u voor de geest te halen welke combinaties van vruchtgroente en azijn u het beste zal smaken. Of beter nog: probeer het uit in de keuken.

Olie met zooooveel soorten kruiden

Olijfolie is een onmisbaar onderdeel van elke dressing. Het zorgt voor een mild mondgevoel en geeft, samen met het gekozen zuur, een bijzondere smaak. Olijfolie hebben wij in heel veel soorten, allemaal van hoge kwaliteit. Ze zijn door ons op smaak gebracht met een scala aan kruiden.

Venkel, koriander, karwijzaad en nootmuskaat en.. al die andere kruiden

Basiskruiden voor tafelzuren zijn mosterdzaad, geelwortel en jeneverbes. Die gebruiken we zelf veel, en wij verkopen ze in de winkel. Daar hebben we veel meer geschikte kruiden op voorraad, zowel met een pittige als een milde smaak. We noemen munt, majoraan, gemberwortel, peterselie, rozemarijn, sereh, venkelzaad, kaneel, zoethout en karwijzaad. En nootmuskaat, oregano, steranijs, tijm, koriander, piment en nog veel meer.

Op ieder potje past een dekseltje

Hoe lekker u uw eigen tafel zuur ook maakt, uiteindelijke moet het allemaal goed bewaard worden tot het moment van smullen is aangebroken. Noodzakelijk hiervoor zijn stevige potten die verhitting probleemloos doorstaan. En een deksel dat de kostbare inhoud gegarandeerd luchtdicht afsluit. Zulke potten en potjes leveren wij.

Copyright © 2013 Kesbeke Realisatie: Effectiv.nl

Bekijk al onze mooie producten: www.kesbeke.nl / www.jonnieenoos.nl